Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)

Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.

Сьогодні вранці, 12 червня, на пункті пропуску "Порубне" співробітники прикордонної служби разом із представниками СБУ та митниками зупинили вантажівку.

Згодом виявилось, що українець у вантажівці зі замороженими вишнями намагався незаконно вивезти у Румунію близько 400 ящиків контрабандних сигарет, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

Товар знайшли під час здійснення поглибленого огляду вантажного транспортного засобу "ДАФ". За документами, водій, громадянин України, перевозив "заморожену вишню", - повідомили у прикордонній службі.

Під час проведення огляду правоохоронці виявили серед коробок з вишнями велику кількість ящиків з тютюновими виробами. Наразі нараховано близько 400 ящиків сигарет, однак, як зазначають прикордонники - це ще не остаточна кількість.

Вартість товару та точна кількість встановлюється.

 

 

Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next