Втрата для держбюджету майже 700 млн гривень: ДБР прийшло з обшуком до Криворізької міськради (відео)

Втрата для держбюджету майже 700 млн гривень: ДБР прийшло з обшуком до Криворізької міськради (відео)
Наразі слідчі ДБР вилучають відповідні договори та іншу супровідну документацію.

У понеділок, 7 лютого, співробітники Держбюро розслідувань прийшли з обшуком до міської ради Кривого Рогу та його виконавчого комітету. За інформацією ДБР, слідчі дії пов’язані з кримінальним провадженням про службову недбалість.

Зазначається, що у квітні 2021 року міськрада уклала з одним з містоутворюючих підприємств 82 договори оренди земельних ділянок, проте, за даними ДБР, ціна на користь бізнесу була суттєво занижена.

Тому втрати для держбюджету склали майже 700 млн гривень.

У межах справи, розпочатої за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, слідчі ДБР й прийшли до міськради, щоб вилучити відповідні договори та іншу супровідну документацію.

 

Нагадаємо, раніше ДБР підозрювало, що керівництво "Голосу" розтратило понад 1 млн бюджетних гривень.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Біткоїни, ефіріуми та латкоїни: нардеп від «Слуги народу» Устенко не підтвердив право власності на криптовалюту Біткоїни, ефіріуми та латкоїни: нардеп від «Слуги народу» Устенко не підтвердив право власності на криптовалюту
Це зафіксувало Національне агентство з питань запобігання корупції.
Федоров розповів, на що витратили гроші, які українці зібрали через «Дію» Федоров розповів, на що витратили гроші, які українці зібрали через «Дію»
Українці через «Дію» зібрали понад 300 млн гривень для ЗСУ.
Loading...
Load next