Нафтогігант Shell продає мережу АЗС в росії

Нафтогігант Shell продає мережу АЗС в росії

Нафтова компанія Shell продає мережу автозаправних станцій в росії. Повідомляє Forbes.

Компанія знайшла покупця на свої автозаправні станції після рішення про вихід з рф. Придбати мережу АЗС може "Лукойл".

Як повідомляють джерела видання, наразі тривають переговори, а угода ще не підписана. Shell готова продати всі заправки разом із персоналом за умови, що співробітникам збережуть заробітну плату до кінця року у попередньому розмірі.

Представник Shell заявив, що зараз тривають переговори "незалежними зацікавленими сторонами", вони відбуваються у повній відповідності до санкцій та законів країн, де представлений бізнес.

У російському офісі компанії зазначили, що до бізнесу придивлялися кілька покупців, але найімовірнішим вважають "Лукойл".

Нагадаємо, що 130 млн доларів на гуманітарну допомогу Україні виділить Німеччина. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
Loading...
Load next