У Канаді переможець лотереї вирішив передати частину виграшу на відновлення України

У Канаді переможець лотереї вирішив передати частину виграшу на відновлення України

Канадський пенсіонер, який виграв у лотереї джекпот у розмірі $70 млн, віддасть частину коштів на повоєнне відновлення України. Про це 10 червня повідомив канал CTV News.

Інженер Марсель Люсьє вийшов на пенсію у 2002 році, він живе у Броссарі на Південному березі Монреаля.

Він сказав, що має намір використати частину свого джекпоту на допомогу у відновленні України та підтримку проєктів для допомоги дітям з аутизмом.

Також свій виграш Люсьє витратить на поїздку разом із дружиною в круїз, який кілька разів скасовували через пандемію COVID-19.

Своєю чергою сестринський проєкт ДахаБраха Dakh Daugters став спеціальним гостем на благодійному гала-вечорі фонду громадської допомоги CORE, який відбувся у театрі Hollywood Palladium у Лос-Анджелесі.

Відомий жіночий театрально-музичний гурт, який виступає у жанрі фрік-кабаре, зібрав гроші на допомогу для України. Учасниці колективу подякували Шону Пенну за підтримку та можливість розповісти світові про війну в Україні.

Мали честь бути частиною благодійного вечора, організованого CORE на чолі з Шоном Пенном і Анн Лі, під час якого було зібрано більше мільйона доларів. Дякуємо за цю можливість! Стоїмо! — йдеться у повідомленні на сторінці гурту в Facebook.

Учасниці також опублікували фото з голлівудським актором та режисером, на якому позують з прапором України.

Вдячні прекрасному Шону Пенну за запрошення виступити на благодійному вечорі. Зірка, що залишається Людиною і підтримує Україну в такі тяжкі часи. Зібрано мільйон доларів на допомогу Україні, — зазначили артистки.

Нагадаємо, раніше смілива українка евакуювала з-під обстрілів 26 тварин.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next