Світ стоїть на роздоріжжі історії: Японія оголосила додаткові санкції проти росії

Світ стоїть на роздоріжжі історії: Японія оголосила додаткові санкції проти росії

Прем’єр-міністр Японії Кісіда Фуміо оголосив про запровадження нових санкцій проти російської федерації. Вони, зокрема, включають заборону на імпорт російського золота.

Про це повідомив NHK. Окрім заборони на імпорт російського золота, в нових санкціях також сказано про припинення надання росії бухгалтерських, трастових і деяких інших послуг.

Кісіда заявив, що Японія розширить свої заходи щодо заморожування активів, щоб охопити додаткових 70 російських осіб і організацій. А також введе заборону на експорт стосовно 90 організацій, пов’язаних із військовою сферою.

Японський прем’єр та інші лідери Великої Сімки обговорили дипломатичні питання та безпеку на своєму саміті в Німеччині в замку Ельмау у неділю, 26-го червня.

Обговорюючи Україну, японський прем’єр сказав, що світ стоїть на роздоріжжі історії. Це перевірка, чи зможе світова спільнота підтримувати міжнародний порядок, заснований на правилах.

За словами Кісіди, такі структури, як Рада Безпеки Організації Об’єднаних Націй, не змогли належним чином упоратися з нинішньою ситуацією.

Нагадаємо, раніше лідери Групи семи погодили ембарґо на російське золото.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Японія розширить санкції проти росії, заборонивши імпорт вугілля та горілки Японія розширить санкції проти росії, заборонивши імпорт вугілля та горілки
Конкретні терміни введення заборони на імпорт вугілля поки що не вказані.
ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради
Цей крок, за його словами, необхідний для припинення війни в Україні.
Loading...
Load next