Понад 4 тисячі роботодавців за компенсацію від держави взяли на роботу ВПО

Понад 4 тисячі роботодавців за компенсацію від держави взяли на роботу ВПО

Понад 4,4 тисячі роботодавців скористались програмою компенсації витрат на оплату праці за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє Мінекономіки.

Через війну мільйони українців стали внутрішньо переміщеними особами. Важливим завданням держави є надати цим людям підтримку. Компенсація оплати праці ВПО стимулюватиме бізнес працевлаштовувати вимушених переселенців. Люди зможуть отримувати зарплатню, щоб винаймати житло, годувати родини та швидше адаптуватися до нового місця проживання. Водночас програма компенсації допоможе підтримати бізнес та сприяти його активізації, – зазначила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна. 

Зазначили, що роботу отримали майже 7,4 тисячі українців. А з початку дії програми роботодавцям виплачено 37,3 млн компенсацій. 

Нагадаємо, що в Україні потрохи відновлюється економічна активність – НБУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Через підвищення вартості вантажних перевезень: частина Дніпровського металургійного заводу призупиняє роботу Через підвищення вартості вантажних перевезень: частина Дніпровського металургійного заводу призупиняє роботу
Як повідомляли ЗМІ, раніше низка підприємств вже скаржилася на погіршення послуг "Укрзалізниці".
"Готові прийняти пропозицію": Уряд ще на рік продовжив повноваження чинної наглядової ради "Нафтогазу" "Готові прийняти пропозицію": Уряд ще на рік продовжив повноваження чинної наглядової ради "Нафтогазу"
Члени наглядової ради "Нафтогаз України" готові прийняти пропозицію щодо подовження контрактів. Так на сьогоднішньому засіданні уряду було прийнято рішення продовжити повноваження чинної наглядової ради ще на рік.
Loading...
Load next