У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році

У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році
Ціна на опалення для населення не змінюватиметься.

Цього року опалювальний сезон планується розпочати після 15 жовтня, при цьому враховуватимуться й погодні показники. Ціна на опалення для населення не змінюватиметься.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Крім того, за його словами, газ для населення постачатиметься за ціною 7420 гривень за тисячу кубометрів.

Верховна Рада ухвалила три закони, які фактично уможливлюють проходження опалювального сезону та забезпечують відшкодування різниці в тарифах. Це важливо для того, щоб ми забезпечили проходження опалювального сезону. Тобто фізично та економічно умови для цього створені, – сказав міністр.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала мораторій на підвищення комуналки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Досить розганяти паніку": у Зеленського заявили, що газу для опалення в Україні достатньо (відео) "Досить розганяти паніку": у Зеленського заявили, що газу для опалення в Україні достатньо (відео)
В Офісі президента закликають не розганяти паніку, а також наголошують, що допомагають місцевому самоврядуванню подолати кризу на ринку газу.
Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон
Шмигаль заявив, що підготовка до опалювального сезону добігає кінця. Готовність об'єктів загалом по країні становить понад 90%.
Loading...
Load next