"Нафтогаз" відкриває 30 АЗС під власною маркою на базі арештованої мережі Glusco

"Нафтогаз" відкриває 30 АЗС під власною маркою на базі арештованої мережі Glusco

НАК "Нафтогаз України" у вересні розпочинає пілотний запуск автозаправних комплексів арештованої мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO – перша черга з 30 АЗС запрацює у Києві та області. Повідомляє пресслужба компанії.

Компанія зосередилась на максимально швидкому задоволенні потреб ринку. Тож ми свідомо вирішили розпочати роботу ще до повного завершення зміни фірмового стилю АЗК, – зазначив директор ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" Володимир Бичков.

Крім цього, за його словами, такий крок дозволить якомога швидше відновити роботу арештованих активів, працевлаштувати людей та сплачувати податки й збори до бюджету України

З 2022 року права на її використання має також ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг", який має на меті розширити мережу в інших регіонах.  

Обидва товариства у складі "Нафтогазу" самостійно обиратимуть постачальників для мереж АЗК в своєму управлінні та провадитимуть самостійну цінову політику, – додали в компанії.

У травні Кабінет Міністрів ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ "Глуско Україна" та ТОВ "Глуско Ритейл" в управління ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" з метою запобігання ризику виникнення надзвичайної ситуації в енергетичній сфері, а саме дефіциту бензину та дизельного палива. 

Загалом передано 172 об’єкти: 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки та майно, розташоване в різних регіонах України, в тому числі, на тимчасово окупованих територіях та в зоні бойових дій.

Нагадаємо, що Кабмін схвалив законопроєкт про новий Митний тариф: які зміни. Ставки ввізного мита на товари не змінюються.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу
Районний суд у Харкові виніс ухвалу, згідно з якою скасовується арешт на частину майна фігурантів кримінального провадження, хоча функціонувати можуть не всі станції.
Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень
Державна екоінспекція у першому кварталі 2021 року через неякісне пальне оштрафувала АЗС в Україні на 4,6 мільйона гривень. Це майже у 8 разів більше, ніж за аналогічний період 2020 року, тоді загальна сума штрафів становила 591 тисячу.
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Loading...
Load next