Укроборонпром анонсував українську відповідь на ворожі "мопеди"

Укроборонпром анонсував українську відповідь на ворожі "мопеди"

Укроборонпром - у відповідь на застосування ворогом ударних безпілотників “Герань-2”, відомих як “Shahed-136” - анонсував появу розробки з дальністю боєприпасу у 1000 км. Повідомив Державний концерн "Укроборонпром".

Дальність — 1000 км, вага бойової частини — 75 кг. Завершуємо розробку, - зазначили в Укроборонпромі, показавши фото.

Про розробку оголосили на тлі згадки про те, що сьогодні Київ вчергове зазнав атаки ударних безпілотників «Герань-2», відомих як «Шахед-136». Більшість ворожих БПЛА були успішно знищені. На жаль, не всі.

ЗСУ перемагають на полі бою, а тому атаки повітряними «мопедами» – ніщо інше, як агонія російської федерації. Залякування, терор цивільних мирних людей – їхні ниці методи. Росіяни не зламають ні наші плани, ні наш дух. Укроборонпром працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення, - зауважили в ДК.

В Укроборонпромі вказали при цьому, що "ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це «нічого» успішно працює на полі бою, а ще деяке «нічого» раз за разом проходить успішні випробування".

Нагадаємо, що на ЗАЕС відновлено резервне живлення.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
Loading...
Load next