Понад 250 обʼєктів теплопостачання в Україні відновили після обстрілів

Понад 250 обʼєктів теплопостачання в Україні відновили після обстрілів

В Україні відновили понад 250 обʼєктів теплопостачання, пошкоджених внаслідок збройної агресії росії. Повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

580 котелень і теплових пунктів пошкоджено із 24 лютого, 253 з них уже відновлено, - сказав Чернишов.

Також вже вдалося реконструювати три теплоелектроцентралі, на чотирьох відновлювальні роботи перебувають на завершальній стадії. 

Натомість ще 12 ТЕС і ТЕЦ потребують екстреного відновлення.

Також міністр Чернишов розповів, що на місцевому рівні формуються аварійні запаси обладнання, які використовуватимуться у випадку тривалого відключення постачання енергії.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Loading...
Load next