"Зима буде дуже складною": Шмигаль повідомив важливу інформацію щодо тарифів на тепло та воду

"Зима буде дуже складною": Шмигаль повідомив важливу інформацію щодо тарифів на тепло та воду

У Кабміні поставили крапку щодо тарифів на опалення та гарячу воду для населення. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму telegram-каналі.

Денис Шмигаль повідомляв, що уряд продовжуватиме утримувати ціни на газ для виробників тепла на чинному рівні до кінця квітня наступного року. Це означає, що тарифних змін не слід очікувати і простим українцям, як мінімум до наступного року.

Уряд продовжив термін дії ПСО на ринку природного газу до 30 квітня 2023 року. Тобто ціна на блакитне паливо для виробників тепла на цей період залишиться незмінною, що дозволяє місцевій владі так само не підвищувати тарифи на тепло та воду для населення, - повідомив Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр зазначив, що зима буде дуже складною як для України, так і для Європи, але підготовка йде повним ходом і в ній враховуються всі сценарії, які можна очікувати від росії.

Україна разом із Європою готується до складного опалювального сезону та враховує всі можливі сценарії, які може підступно реалізувати росія, - додав чиновник.

Нагадаємо, раніше Шмигаль провів телефонну розмову з міністром фінансів США.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Loading...
Load next