Опалення в Україні підключають без переносів і створюють резерви – Мінрегіон

Опалення в Україні підключають без переносів і створюють резерви – Мінрегіон

Опалення вже підключено до 9,2 тисяч об'єктів соціальної інфраструктури у 21 регіоні України та Києві, а також до 19 тисяч житлових будинків у 16 регіонах. Повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу Міністерства розвитку громад та територій.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов запевнив, що підключення опалення здійснюється без змін та переносів. Насамперед підключають лікарні, дитячі садки та школи.

Також спільно з регіонами працюємо над різними варіантами для створення стратегічних запасів резервів, щоб оперативно реагувати на виклики та проблемні питання, які можуть виникати з теплом, електрикою та водопостачанням унаслідок ворожих атак.

Чернишов також закликав українців економити споживання електроенергії у пікові години. 

Міністр нагадав, що з 10 до 28 жовтня російськими атаками уражено понад 500 об'єктів, з яких понад 40 – об'єкти енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, що ЄС працює над виділенням Україні 18 мільярдів євро допомоги у 2023 році.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий опалювальний сезон: як готуються до холодів фахівці АТ «Львівгаз»? (відео) Новий опалювальний сезон: як готуються до холодів фахівці АТ «Львівгаз»? (відео)
Щоб забезпечити безперебійне постачання блакитного палива фахівці АТ «Львівгаз» замінили 96 км газорозподільчих мереж, 50 газорозподільчих пунктів та відремонтували 40 станцій катодного захисту.
ПриватБанк призупинить свою роботу у ніч на 7 листопада: оновлення програмного забезпечення перед Чорнею п'ятницею ПриватБанк призупинить свою роботу у ніч на 7 листопада: оновлення програмного забезпечення перед Чорнею п'ятницею
Приватбанк вночі 7 листопада з 01.00 до 04.30 призупинить роботу для оновлення програмного забезпечення.
Loading...
Load next