Близько сотні працівників ЗАЕС підписали контракти з окупантами, серед них і керівники

Близько сотні працівників ЗАЕС підписали контракти з окупантами, серед них і керівники

З 6700 працівників, які залишилися працювати на окупованій росіянами ЗАЕС, лише сотня підписали контракти з "Росатомом" під тиском, але є й "добровольці" з топменеджменту. Про це повідомляє пресслужба НАЕК "Енергоатом".

Протягом двох тижнів російські загарбники роблять усе, щоб примусити персонал Запорізької АЕС підписати контракти з фейковим підприємством АО "Эксплуатирующая организация "Запорожская АЭС", яким керує Росатом, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, окупанти вдаються до тиску й маніпуляцій, заявляючи, що тисяча працівників станції вже підписали контракти. Але ця брехня, наголошують в Енергоатомі, не спрацьовує.

Насправді з 6700 працівників, які залишилися працювати на окупованій росіянами ЗАЕС, лише близько сотні підписали контракти з Росатомом. Причому переважна більшість із тих, хто це зробив, "погодилися" під тиском загарбників, – вказує оператор.

Але серед них є й "добровольці", зокрема з керівного складу. Ці люди мотивують свої дії бажаням бажанням обійняти високі керівні посади у фейковій структурі та отримати дивіденди від загарбників.

Їхні прізвища відомі, і всі вони відповідатимуть за свої дії після звільнення станції та повернення її під повний контроль України, – наголосили в компанії.

Нагадаємо, що опалення в Україні підключають без переносів і створюють резерви – Мінрегіон.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next