Україна стане одним із найбільших європейських енергетичних хабів – Герман Галущенко

Україна стане одним із найбільших європейських енергетичних хабів – Герман Галущенко

Майбутнє України  – це повна інтеграція українського і європейського енергетичних ринків та зміцнення енергетичної безпеки континенту шляхом підвищення стійкості енергосистеми і досягнення цілей кліматичної нейтральності.

Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко, передає Урядовий портал.

Україна стане одним із найбільших європейських енергетичних хабів. Це наша мета, і ми впевнено йдемо цим шляхом, маючи підтримку і солідарність наших європейських партнерів. Синхронізація української енергосистеми з європейською ENTSO-E в надзвичайно складних умовах війни стала доказом нашої відданості спільним цілям і єдиним орієнтирам, - наголосив Міністр енергетики України Герман Галущенко.

Завдяки підтримці європейських країн Україна впевнено тримає енергетичний фронт боротьби з російськими окупантами.

Наша спільна боротьба – це запорука неодмінної перемоги демократії і утвердження цінностей, які лежать в основі європейської спільноти.

Нагадаємо, Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн прибула до України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні з 1 липня очікується підвищення цін на електроенергію В Україні з 1 липня очікується підвищення цін на електроенергію
Ймовірно, зростання стосуватимуться лише тих, хто використовує понад 300 кВт-год на місяць.
Ринок електрокарів на підйомі: як інвесторові скористатися цією можливістю Ринок електрокарів на підйомі: як інвесторові скористатися цією можливістю
 Зараз частка електромобілів займає всього 3% у світовому автопромі. Але ситуація стрімко змінюється: вже до кінця 2020-х, за прогнозами Wedbush Securities Inc., кожен третій автомобіль буде працювати на електробатареї.
Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ
Запорізька ТЕС, що входить в структуру холдингу ДТЕК Ріната Ахметова, порушує законодавство в сфері виробництва електроенергії, це може дестабілізувати енергетичну систему України. 
Loading...
Load next