Міжнародний валютний фонд закликав реалізувати всі заходи для продовження «зернової угоди»

Міжнародний валютний фонд закликав реалізувати всі заходи для продовження «зернової угоди»

Міжнародний валютний фонд закликає продовжувати Чорноморську зернову угоду, яку рф намагається зірвати та використати поставки продовольства в якості зброї.

З відповідною заявою виступила в четвер під час брифінгу в Вашингтоні директорка Департаменту комунікацій МВФ Джулія Козак, передає Укрінформ.

З нашої точки зору, дуже важливо реалізувати всі заходи, які можуть бути вжиті, що допомогло би зменшити брак продовольчої безпеки та реально підтримати найбільш уразливих членів нашої глобальної спільноти у подолані цієї дуже складної проблеми, - зауважила представниця Фонду у відповідь на запитання щодо Чорноморської зернової ініціативи.

У цьому зв’язку вона підкреслила, що зараз багато країн в усьому світі відчувають проблеми, пов’язані з продовольчою безпекою.

Нагадаємо, В Естонії проведуть військові навчання Spring Storm-23

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев
Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев запевнив, що у МВФ є певні технічні моменти, які потрібно виконати для того, аби отримати транш.
Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ
Міжнародний валютний фонд виділить з резервних активів 650 мільярдів доларів, з яких 2,7 мільярда підуть в Україну.
У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ
Україна вже до вересня 2021 року може отримати грошовий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в розмірі $2 мільярдів доларів.
Loading...
Load next