В Україні місія МВФ починає онлайн-роботу: уряд очікує на транш на $750 млн

В Україні місія МВФ починає онлайн-роботу: уряд очікує на транш на $750 млн
Місія МВФ розпочинає роботу в Україні. Зустрічі відбуватимуться в онлайн-режимі.

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) 21 вересня розпочала свою роботу в Україні. Усі зустрічі відбуватимуться в онлайн-режимі.

Про це повідомив постійний представник МВФ в Україні Ваграм Степанян, інформує "Інтерфакс-Україна".

Місія МВФ на чолі з Іванною Владковою-Голлар розпочинає сьогодні свою роботу і продовжить обговорення з владою України першого перегляду програми, підтримуваної МВФ, - заявив Степанян.

Він також уточнив, що зустрічі місії відбуватимуться в онлайн-режимі.

Інших подробиць щодо роботи місії в Україні наразі не повідомляється.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль минулого тижня заявив, що до кінця цього року Україна може отримати транш від МВФ в розмірі 750 млн доларів. Черговий транш може надійти в Україну вже наприкінці листопада або на початку грудня.

Додамо, що перший транш Європейської комісії від імені Європейського Союзу в розмірі EUR600 млн Україна отримала в грудні 2020 року в рамках програми макрофінансової допомоги, пов'язаної з COVID-19.

Читайте також
Єврокомісія виділила Україні другий транш макрофінансової допомоги на €600 млн Єврокомісія виділила Україні другий транш макрофінансової допомоги на €600 млн
Перший транш Європейської комісії від імені ЄС в розмірі 600 млн євро Україна отримала в грудні минулого року в рамках програми макрофінансової допомоги, пов’язаної з COVID-19.
Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ
Міжнародний валютний фонд виділить з резервних активів 650 мільярдів доларів, з яких 2,7 мільярда підуть в Україну.
Шмигаль обіцяє, що до кінця року в Україні середня зарплата зросте до 14,5 тис грн Шмигаль обіцяє, що до кінця року в Україні середня зарплата зросте до 14,5 тис грн
Прем'єр-міністр України, Денис Шмигаль заявив, що позитивний сценарій зростання економіки свідчить про те, що середня зарплата в Україні до кінця року зросте до 14,5 тисяч гривень.
Loading...
Load next