USAID виділило $2 мільйони для українського бізнесу

USAID виділило $2 мільйони для українського бізнесу

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділило 2 мільйони доларів на гранти для українського бізнесу, щоб швидше працевлаштувати нових працівників у пріоритетних секторах економіки.

Про це повідомили в Мінекономіки.

Пріоритетом програми є навчання підприємництва та професійних навичок у машинобудуванні, електротехнічному виробництві, логістиці, виробництві товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфері індустріального дизайну та індустрії моди, розвитку навичок для експорту та міжнародної торгівлі.

У межах програми "Конкурентоспроможна економіка України" буде надано близько 20 грантів від 35 до 150 тис дол. Подати заявку можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з представником Вселенського Патріархату

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Чи зможуть українські ФОПи отримати карантинні виплати? Чи зможуть українські ФОПи отримати карантинні виплати?
Уряд України вводить програму підтримки фізичних осіб-підприємців і найманих працівників, постраждалих через карантинні обмеження у «червоних» зонах.
Українці зможуть отримати безвідсотковий кредит на розвиток бізнесу – Шмигаль Українці зможуть отримати безвідсотковий кредит на розвиток бізнесу – Шмигаль
Українці, які хочуть розвивати власну справу, але не мають грошей, зможуть отримати безвідсоткову допомогу на поворотній основі.
Loading...
Load next