Уряд завершує розробку бюджету-2024 ‒ Шмигаль

Уряд завершує розробку бюджету-2024 ‒ Шмигаль

Уряд України має схвалити програму державного бюджету на 2024 рік до 15 вересня.

Про це повідомляє прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Розробка вже на фінальній стадії. Пріоритетом №1, як і цьогоріч, буде сектор безпеки й оборони. Техніка, зброя, дрони, ракети, снаряди - усе це максимально для нас важливо, ‒ заявив Шмигаль.

Ще одним акцентом у бюджеті на наступний рік будуть заробітні виплати для лікарів, вчителів та соціальні виплати.

Плануємо наступного року двоетапне збільшення мінімальної заробітної плати. Закладаємо індексацію пенсій, будуть фінансуватися субсидії, допомоги ВПО й інші виплати, ‒ додав прем'єр-міністр. 

Також у бюджеті на наступний рік буде виділено кошти на відновлення України. Планується як завершити початі роботи, так і започаткувати нові.

рф буде й далі атакувати цивільну інфраструктуру, зокрема енергетичну. Тому швидке відновлення залишиться актуальним і наступного року,  ‒ наголосив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, Молдова проведе четверті за рік планові навчання резервістів збройних сил

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабне святкування Дня Незалежності: вартість 30-річниці обійшлась Україні в рекордну суму (відео) Масштабне святкування Дня Незалежності: вартість 30-річниці обійшлась Україні в рекордну суму (відео)
Найдорожче святкування незалежності в історії України - цьогоріч на усі заходи витратили майже дві сотні мільйонів гривень.
Кабмін затвердив проєкт Держбюджету-2022:  основні показники Кабмін затвердив проєкт Держбюджету-2022: основні показники
Кабінет Міністрів 15 вересня на засіданні схвалив проєкт держбюджету на 2022 рік. Його пріоритети - охорона здоров'я, освіта, інфраструктура, цифровізація, безпека та оборона.
Світовий банк виділив Україні 300 млн євро на енергоефективність і підтримку реформ Світовий банк виділив Україні 300 млн євро на енергоефективність і підтримку реформ
До цього 11 грудня Світовий банк виділив Україні 150 мільйонів доларів на боротьбу з COVID.
Loading...
Load next