Курс долара у 2024 році може перетнути позначку 41,4 грн

Курс долара у 2024 році може перетнути позначку 41,4 грн

Міністерство фінансів і представники бізнесу очікують на ослаблення курсу у 2024 році. Вочевидь курс долара у 2024 році перетне позначку 41,4 грн, це може позначитись на експорті.

Про це повідомили під час заходу, організованого Європейською бізнес асоціацією "EBA Global Outlook: Нова економіка України".

Нас турбує зміцнення гривні. У нас немає жодних фундаментальних чинників для цього. Це мінус, про який ми комунікуємо з НБУ та МВФ. Це мінус для експортерів. На наступний рік передбачаємо курс 41,4 грн/$1, ‒ заявив міністр.

Відомо, що йдеться про прогноз Мінекономіки та інших уповноважених структур, на які Мінфін орієнтується. Це приблизно відповідає очікуванням бізнесу.

Нагадаємо, Іран планує передати рф ракети малої та великої дальності

 Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Економічна ситуація в Україні:  економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео) Економічна ситуація в Україні: економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео)
Фахівці передбачають, що з початком осені можливе підвищення вартості долара та євро на українському валютному ринку.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку
Міністерство цифрової трансформації України пропонує враховувати базові потреби українців і включити до прожиткового мінімуму також вартість мобільного зв'язку та інтернету.
Loading...
Load next