Кабмін виділив ще ₴31,7 мільйона на будівництво фортифікаційних споруд

Кабмін виділив ще ₴31,7 мільйона на будівництво фортифікаційних споруд

Уряд виділив 31,7 млн грн із резервного фонду державного бюджету на завершення будівництва фортифікацій на одному з важливих напрямків.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

На будівництво фортифікаційних споруд в одному з регіонів країни, де тривають активні бойові дії, Кабінет Міністрів виділив додатково понад 31,7 млн грн. Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 5 грудня 2023 року, - йдеться у повідомленні.

Кошти будуть виділені з резервного фонду державного бюджету України.

Виділення коштів дозволить завершити роботи зі зведення додаткових фортифікацій на одному з важливих напрямків... Нагадаю, на необхідності прискорити зведення фортифікацій нещодавно наголошував Президент України Володимир Зеленський. Тож уряд, представники військового командування та місцевої влади працюють спільно на виконання цих завдань, - зазначила міністр економіки України Юлія Свириденко.

Нагадаємо, До України повертаються ще шість викрадених росіянами дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок "Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок
Зміни будуть стосуватися закону про оплату праці на окремих видах робіт.
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Loading...
Load next