Україна цього місяця отримає €1,9 мільярда в межах програми Ukraine Facility

Україна цього місяця отримає €1,9 мільярда в межах програми Ukraine Facility

Від початку року Україна залучила 11,8 млрд доларів зовнішнього фінансування, цього місяця очікується надходження 1,9 млрд євро в межах програми Ukraine Facility.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Посилюємо фінансову стійкість держави. Працюємо над залученням коштів партнерів. Вже цього місяця очікуємо надходження 1,9 мільярда євро в межах програми Ukraine Facility. Після затвердження Виконавчою радою МВФ четвертого перегляду програми розширеного фінансування очікуємо ще 2,2 мільярда доларів, - сказав Шмигаль.

Він додав, що від початку року Україна вже залучила 11,8 млрд дол. зовнішнього фінансування.

Розраховуємо, що подальша підтримка буде прогнозованою та стабільною, - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, У Дніпрі затримали паліїв автомобіля військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Виплати при народженні дитини в Україні збільшать до 50 тисяч гривень Виплати при народженні дитини в Україні збільшать до 50 тисяч гривень
Кабмін увалив законопроєкт "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" щодо збільшення розміру фінансової допомоги при народженні дитини. Зокрема із 1 січня 2022 року виплати збільшать до 50 тисяч гривень.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next