НБУ впроваджує заборону використання кредитних коштів для участі в азартних іграх

НБУ впроваджує заборону використання кредитних коштів для участі в азартних іграх

З 22 червня Національний банк України запроваджує заборону на переведення кредитних коштів клієнтів на рахунки організаторів азартних ігор для участі в азартних іграх.

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Національний банк України з 22 червня 2024 року запроваджує заборону на проведення платіжних операцій клієнтів на рахунки організаторів азартних ігор для участі в азартних іграх за рахунок коштів, отриманих на умовах кредиту, ‒ йдеться у повідомленні.

У Нацбанку вважають, що відповідний захід дасть змогу мінімізувати ризики для безпеки та стабільності фінансової системи, зменшить негативні наслідки функціонування сфери азартних ігор в інтернеті, сприятиме захисту прав споживачів та розвитку відповідального споживчого кредитування.

Нагадаємо, ВВП України у травні зріс на 3,7% - Мінекономіки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку
Минулого тижня Національний банк України продав на міжбанку $50 мільйонів доларів.
В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів В Нацбанку заявили, що в Україні серед населення зростає попит на отримання кредитів
У Національному банку України зростає попиту серед бізнесу й домогосподарств на отримання кредитів у першому кварталі 2021 року. Цим самим підтверджується те, що українці все охочіше беруть кредити в українських банках.
Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку
Українські ціни на продовольчі продукти та товари щомісяця стрімко зростають. Зокрема в НБУ зазначають, що інфляція почне сповільнюватися лише восени у 2021 році.
Loading...
Load next