Нацбанк збільшив аграріям термін повернення валютної виручки

Нацбанк збільшив аграріям термін повернення валютної виручки

Національний банк збільшив з 90 до 120 днів граничні строки розрахунків за операціями з експорту деяких видів аграрної продукції.

Про це повідомив голова НБУ Андрій Пишний.

Збільшено з 90 до 120 днів граничні строки розрахунків за операціями з експорту деяких видів аграрної продукції, здійснених з 12 липня 2024 року, - заявив він.

За словами голови НБУ, це послаблення валютних обмежень підтримає українських експортерів, ураховуючи реалії сьогоднішньої логістики.

Розраховуємо, що це також розширить їхні можливості з освоєння нових ринків збуту, зокрема Азії та Африки, - зазначив Пишний.

Нагадаємо, Підприємці за минулий тиждень отримали доступних кредитів на ₴1,6 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду
Національний банк України очікує збільшення комунальних тарифів, в тому числі це стосується гарячої води та опалення, адже у 2020 році вони не змінювались.
Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку Інфляція в Україні: коли вдасться стабілізувати ціни на українському ринку
Українські ціни на продовольчі продукти та товари щомісяця стрімко зростають. Зокрема в НБУ зазначають, що інфляція почне сповільнюватися лише восени у 2021 році.
НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку
Минулого тижня Національний банк України продав на міжбанку $50 мільйонів доларів.
Loading...
Load next