У Тернополі викрили мережу жебраків

У Тернополі викрили мережу жебраків
У місті викрили незаконний бізнес.

У місті викрили незаконний бізнес. Її організатори –  четверо уродженців міста Берегове Закарпатської області.

Вони займались пошуком людей з яскраво вираженими фізичними вадами, користувались їх станом і вербували. Останніх змушували жебракувати в Тернополі та інших містах України.

Натомість жебраків забезпечили житлом – старим приватним будинком та харчами. За підрахунками оперативників, дохід від жебрацького бізнесу був чималий. За день зловмисники заробляли від трьох до шести тисяч гривень.

Факти передачі грошей жебраками організаторам поліцейські задокументували. Правоохоронці вилучили мобільні телефони та всі кошти. Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Вони звинувачуються у вербуванні, переміщенні людей з метою експлуатації, з використанням уразливого стану за попередньою змовою групою осіб.

Слідчо-оперативні заходи наразі тривають. 

Нагадаємо, що начальника слідчого відділу Нацполіції Львівщини затримали на хабарі. Корупційні дії задокументувала СБУ.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео) Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next