Львівські пожежники ліквідували торф’яні пожежі за добу

Львівські пожежники ліквідували торф’яні пожежі за добу
У Тетевчицях, що на Радехівщині полум’я знищило 250 кв. м торфу. ДСНС гасили займання впродовж майже 4 годин.

У Тетевчицях, що на Радехівщині полум’я знищило 250 кв. м торфу.

ДСНС гасили займання впродовж майже 4 годин. До ліквідації займання залучалось 4 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Водночас пожежа спалахнула на відкритій території у селі Трудовач Золочівського району. Там торф вигорів осередками на площі 200 кв. м.

До ліквідації займання залучалось 3 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Унаслідок згаданих інцидентів з людей ніхто не постраждав.

Львівські вогнеборці вкотре звертаються до населення дотримуватися правил пожежної безпеки, перебуваючи поблизу торфовищ. Адже такі займання відрізняються від решти пожеж тривалістю ліквідації та потенційною можливістю збільшення масштабів.

Горіння проникає у глибші шари торфу і горіння може тривати місяцями, оскільки на такі пожежі не впливають ні вітер, ні добові зміни погоди.

Нагадаємо, що на Львівщині виявили 196 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. Більшість хворих – з області, з міста лева – 91 пацієнт.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Його замочили" – рашисти обговорюють спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС (відео) "Його замочили" – рашисти обговорюють спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС (відео)
Деталі злочину досі залишаються невідомими.
На Донбасі в результаті обстрілу поранений військовий, - ООС На Донбасі в результаті обстрілу поранений військовий, - ООС
Збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.
Loading...
Load next