У Львові розшукують водія, який збив дітей на пішохідному переході і втік

У Львові розшукують водія, який збив дітей на пішохідному переході і втік
Аварія сталася вчора, 12 листопада, близько 17:40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука, коли 11-річний брат із 17-річною сестрою переходили дорогу у встановленому для цього місці та на зелене

Аварія сталася вчора, 12 листопада, близько 17:40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука, коли 11-річний брат із 17-річною сестрою переходили дорогу у встановленому для цього місці та на зелене світло.

Камера спостереження зняла, що винуватець ДТП навіть не зупинився після того, як переїхав малих пішоходів.

Внаслідок аварії хлопчика госпіталізували із переломом ключиці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 та розшукують водія Таврії, щоб притягнути його до відповідальності. Йому загрожує до 3 років обмеження волі.

"Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП та особу водія, який під час наїзду перебував за кермом автомобіля та втік з місця події, просимо зголоситись на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції", - повідомили правоохоронні органи.

Нагадаємо, що на Львівщині маршрутка збила дитину на смерть. Сталось це сьогодні, 11 листопада, у місті Дрогобичі на вулиці Трускавецькій.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Російсько-українська війна: окупанти хотіли прорвати оборону ЗСУ, але ганебно втекли (відео) Російсько-українська війна: окупанти хотіли прорвати оборону ЗСУ, але ганебно втекли (відео)
Йдеться про Дніпропетровську область в районах населених пунктів Карнаухівка, Дібрівне, Вірнопілля та Долина.
Loading...
Load next