На Жовківщині вчителька звільнилась, бо побила школяра

На Жовківщині вчителька звільнилась, бо побила школяра
Інцидент стався під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та шестикласником у Потелицькій школі.Під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції виявили публікацію

Інцидент стався під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та шестикласником у Потелицькій школі.

Під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції виявили публікацію із відео, на якому жінка кілька разів вдарила хлопчика.

Правоохоронці встановлюють причини такої поведінки. Про це інформують у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"На цей час із заявою про вчинення правопорушення до поліції батьки хлопчика не зверталися", - зазначається у повідомленні.

Потелицька школа

У Жовківському відділі освіти створили комісію з метою вирішення ситуації побиття школяра, передає Львівська ОДА.

Представники ювенальної юстиції та відділу освіти провели розмову з усіма сторонами конфлікту. Тож педагогиня написала заяву на звільнення.

"Директору школи оголосили попередження, зробити висновки повинен також шкільний психолог, випадок розглянуть на педагогічній раді", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловік побив і пограбував старшу жінку. У Стрийський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що вони госпіталізували 87-річну мешканку одного з сіл району через тілесні ушкодження.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next