ДСНС допомогла спуститися з гори поляку, що потребував допомоги (відео)

ДСНС допомогла спуститися з гори поляку, що потребував допомоги (відео)
Госпіталізації чоловік не потребує.

Фото: ДСНС, колаж: ПравдаТУТ News.

Громадянина Польщі, який напередодні потребував допомоги на горі Піп Іван супроводили до смт Верховина. Госпіталізації чоловік не потребує і вже завтра, 19 січня, планує повертатися додому.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

 17 січня о 14:50 на службовий телефон начальника 4-ї спеціальної пошуково-рятувальної групи надійшов телефонний дзвінок від однієї з американських компаній, яка повідомила, що вони отримали повідомлення про те, що за визначеними координатами поблизу гори Піп Іван (орієнтовно 200 м від вершини) на території Закарпатської області травмувався іноземний турист, - нагадують в ДСНС.

Для надання допомоги постраждалому поблизу гори Піп Іван о 15:22 направили чергових рятувальників пошуково-рятувального поста Явірник.

Вже о 16:12 постраждалого знайшли, а о 16:19 рятувальники з чоловіком прибули до місця служби ПРВ Явірник на вершині гори Піп Іван.

Через ускладнені погодні умови громадянина Польщі з вершини гори спускали 18 січня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За день до літа: у Карпатах замело гору Піп Іван (фото) За день до літа: у Карпатах замело гору Піп Іван (фото)
У Карпатах у передостанній день весни, 30 травня, випав сніг. Зимові опади на гірських вершинах з'явилися через зниження температури там майже до нульового показника.
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Loading...
Load next