18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти

18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти
Його оштрафували на 1307 грн. Також зловмисник продавав календарі із «порнографічним вмістом» за 50 грн.

Про це повідомляє «Громадське» із посиланням на рішення Бучацького районного суду Тернопільської області від 11 березня.

Як відомо, 11 січня 2011 року чоловік знайшов у шафі з одягом 18 гральних карт із «зображеннями порнографічного характеру». 

Наступного дня він продав їх своєму знайомому за 70 грн.

Проте, у січні торік чоловік вчинив злочин повторно, а саме продав за 50 грн календар із «зображеннями порнографічного характеру». Зловмисника оштрашували на 850 грн.

Чоловік визнав свою провину. Відтак, суд прийняв рішення засудити його до 3 років умовного позбавлення волі, а також оштрафував на 1307 грн.

Читайте також
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
У Бердянську закохана пара вчинила самогубство У Бердянську закохана пара вчинила самогубство
Інцидент стався в ніч з 12 на 13 квітня у Бердянську у будинку по вулиці Північній, 23.
Loading...
Load next