Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною

Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".

Це зафіксували аналітики британського видавництва Janes, яке спеціалізується на військовій тематиці. Угрупування військ в області не вважають наступальними діями, однак переміщення ракетної техніки є надзвичайно важливим для України.

Колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер", помітили у Воронезькій області, яка межує з Україною. Ці комплекси перебувають на озброєнні 119-ї ракетної бригади Центрального військового округу Росії.

Зокрема, аналітики зазначають, що колона з ракетними компексами прямувала на північ зі станції Кринична, а згодом взяла курс на північний схід через село Нова Усмань.

Нагадаємо, що США розглядає можливість відправлення своїх військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб Америка хоче підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів, адже катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море.
 

Читайте також
Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео) Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)
Увечері 27 березня росіяни випустили ракету по нафтобазі на околиці Луцька. Запуск відбувся з території Білорусі.
Loading...
Load next