Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"

Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.

Банда крадіїв працювала у Лодзькому, Мазовецькому та Великопольському воєводствах. Зокрема у кожного з них були свої обов'язки та працювали вони за певною схемою. Про це повідомляє інформаційний портал Польщі "In Poland".

"Серед обвинувачених є 54-річний Даріуш Ш., механік за фахом, який підробляв ідентифікаційні номери настільки досконало, що експерти не змогли відрізнити справжні номерні знаки від підроблених", — йдеться у повідомленні польської прокуратури.

Окрім цього чоловіка у банді працювали також 50-річний Роберт Дж. та 52-річний Олег З., який і є громадянином України. Кожен із трьох злочинців мав свої обов’язки: один з них мав свою фірму, яка займалась продажем транспортних засобів, через яку він мав можливість фіксував ціни купівлі-продажу низькопрофільних тягачів з напівпричепами, які надходили його постійним клієнтам. Інший його напарник “перебивав” номерні знаки, а третій їх потім перепродував.

Наразі справу про трьох "бізнесменів" направили до окружного суду у Лодзі. Подальша доля українського бізнесмена поки що невідома.  

Читайте також
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
СБУ викрила підпільні "call-центри", які щомісяця грабували українців на понад 7 мільйонів СБУ викрила підпільні "call-центри", які щомісяця грабували українців на понад 7 мільйонів
У Вінниці Служба безпеки України викрила масштабну схему підпільних "call-центрів", які щомісяця завдяки віртуальним "брокерським послугам" ошукували українців на 7 мільйонів гривень.
Loading...
Load next