У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України

У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.

Центральне антикорупційне бюро Польщі затримало українку, яка брала участь в організованій злочинній групі, очолюваній Новаком. Відомо, що обвинувачену у справі українку польські правоохоронці затримали в середу вранці у Варшаві, повідомляє видання "Укрінформ" з посиланням на СBA.

Функціонери гданського відділу СBA затримали сьогодні вранці чергову особу у справі проти колишнього міністра транспорту Славоміра Н. Дії проводилися у Варшаві. На цей раз у справі було затримано громадянку України, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що після завершення процесуальних дій українку перевезли до окружної прокуратури у Варшаві, де їй висунули обвинувачення, в тому числі й у відмиванні грошей, отриманих корупційним шляхом, і участь у фальсифікації документів.

Зауважимо, що окрім українки, обвинувачення у цій справі Новака вже висунуто 15 особам. Фігурантів підозрюють у діяльності в рамках ОЗУ, відмиванні грошей, вимаганні й отриманні матеріальних благ.

Нагадаємо, що 22 липня минулого року суд Варшави заарештував Славоміра Новака на три місяці за підозрою в корупційних діях на посаді голови Укравтодору. Згодом йому ще двічі продовжували арешт, а випустили під заставу його тільки 12 квітня 2021 року.

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
Loading...
Load next