На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик

На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.

Разом з батьками приїхав їхній 3-річний син Анатолій Вольський. Він відійшов від матері та впав у басейн.

Як повідомляє місцеве видання “Cagliaripad”, трагедія сталась у п’ятницю, 9 квітня, українська сім’я приїхала на весілля до своєї знайомої на острів Сардинія.

Дитина загинула, впавши на глибину 80 сантиметрів. Згідно з реконструкцією події, хлопчик спершу був на кухні, приблизно за десять метрів від басейну і непомітно для гостей вийшов із приміщення. Дитина бавилася зі своїм 6-річним братиком, але на кілька хвилин уникла контролю дорослих.

Усе відбулось на віллі, де вранці святкували релігійне весілля між італійцем, власником дому та українською дівчиною. Дорослі шукали хлопчика і знайшли його в непритомному стані всередині маленького басейну.

Спроби медиків врятувати хлопчика були марними. Працівники екстрених служб змогли лише констатувати смерть дитини.

Читайте також
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19 У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 
Loading...
Load next