СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині

СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.

Вони нібито планували дестабілізувати ситуацію і створити «картинку» для російських медіа. Зокрема, за даними "тітушки" є мешканцями інших регіонів України і не мають жодного відношення до Харківської області. 

Про затримання проросійських провокаторів повідомила пресслужба СБУ.

"За наявною інформацією, ці групи були направлені до Харкова на замовлення однієї з проросійських політичних сил України для проведення протестних акцій у місті, а також провокування громадського невдоволення та масових протиправних дій під час проведення чергової сесії Харківської міської ради", - йдеться у повідомленні Служби безпеки.

Зокрема, під час проведення зазначених акції, учасниками яких мали стати затримані "тітушки" мали на меті дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію на Харківщині та створити вигідну керівництву РФ "картинку" для обґрунтування можливих актів агресії Росії проти України на сході країни.

Читайте також
СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині
Одного із членів мережі затримано і повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео) СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ. 
Loading...
Load next