СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах (відео)

СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах (відео)
Як запобіжний захід йому планують обрати тримання під вартою.

Родич колишнього нардепа-зрадника Олега Царьова, ініціатора «новоросії» і поплічника януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області. 

Про це повідомляє Служба безпеки України, передає ПравдаТУТ News.

Він був упевнений у швидкій перемозі рф: чекав на окупацію регіону та обіцяну йому посаду голови облдержадміністрації. Коли прихід росіян провалився, він отримав завдання дестабілізувати ситуацію у регіоні через серію вибухів на об’єктах інфраструктури.  

СБУ встановила контроль за ним ще на первинному етапі та запобігла цим планам. 

Під час обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні:

  • зброю та боєприпаси,
  • тротилові шашки,
  • банківські картки,
  • паспорти громадянина рф.

За даними слідства, чоловік мешкав у Дніпрі з часів Революції Гідності, підтримуючи зв’язок з братом, який переховувався в рф. 

Наразі йому оголошено про підозру за ст. 113 (диверсія) ККУ. Планується обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів (відео) СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів (відео)
Служба безпеки працює, щоб притягнути до відповідальності всіх учасників та організаторів злочинів проти державної безпеки України.
СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео) СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ. 
Loading...
Load next