Росія з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів

Росія  з 23 квітня почне відводити свої війська від українських кордонів
Вже від завтра, 23 квітня, Російська Федерація завершує військові навчання у Південному та Західному військових округах, що поблизу кордону з Україною.

Усі російські війська які брали участь у навчаннях повинні повернутись на місця постійної дислокації. Стосується це тих військ, які знаходяться поблизу українського кордону на сході країни.

Про рішення повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, повідомляє російський "Інтерфакс". За його словами, усі поставлені цілі в період навчань були досягнуті.

"Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв'язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи в Південному і Західному військових округах", - заявив російський міністр.

Шойгу також зазначив, що зміна дислокації війська була раптовою перевіркою військових сил РФ. Також він наказав Генштабу ЗС Російської Федерації, командувачам військових округів та Повітряно-десантних військ розпочати з 23 квітня повернення російських військ у пункти постійної дислокації. Вони мають провести детальний аналіз і підбити підсумки такої "раптової перевірки військ"

Нагадаємо, що нещодавно американськими журналістами була помічено збільшення військової сили Росії поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема йдеться про збільшення кількості авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.

Читайте також
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next