В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)

В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.

У дворі багатоповерхівки на вулиці Малиновського в Одесі невідомий застрелив чоловіка серед білого дня. Злочинець втік з місця подій на автомобілі "Мерседес" сріблястого кольору, а постраждалий помер невдовзі у лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Кілер використовував пістолет-кулемет, інформує видання "Думская" з посиланням на дані кореспондента. Через стрілянину у місті було введено операцію "Сирена".

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові заходи, - йдеться у повідомленні поліції.

Окрім цього, в одеських правоохоронних органах стверджують, що загиблого застрелили представники одного з етнічних угруповань Одеси, які виконали вбивство на замовлення. Зауважимо, що відповідно до частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, злочинцеві загрожує позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Просимо усіх, кому що-небудь відомо про обставини злочину або особу, яка його вчинила, повідомити до найближчого відділу поліції або на спецлінію "102", - зазначили у поліції.

Читайте також
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Loading...
Load next