Поліція відкрила кримінал на сина мера Бродів, який побив журналіста за зйомку вечірки у ресторані

Поліція відкрила кримінал на сина мера Бродів, який побив журналіста за зйомку вечірки у ресторані
У суботу, 24 квітня, близько 22-ї години у ресторані, що розташований в с. Лагодів біля Бродів, виник конфлікт.

Як повідомила депутатка Бродівської міської ради Ольга Кравчук, під час інциденту власник закладу – син голови Бродівської ОТГ – Іван Белей, побив її чоловіка, а також журналіста місцевого телеканалу «Броди Online» Сергія Нікішина та розбив його відеокамеру.

За її словами, конфлікт виник, коли вона разом зі своїм чоловіком Віталієм Кравчуком та журналістом місцевого телеканалу «Броди Online» Сергієм Нікішином прибули в готельно-ресторанний комплекс «Колиба», де, за їхньою інформацією, попри карантинні обмеження, відбувається святкування, пише Zaxid.net

Сергій Нікішин розповів, що до нього надійшла інформація, що в ресторанному комплексі в с. Лагодів відбувається святкування. Він зазначив, що в момент, коли він прибув на місце, в закладі горіло світло. Пізніше світло у приміщенні вимкнули.

- Я, як журналіст, приїхав на місце з камерою, щоби перевірити цю інформацію. Також туди прибула депутатка міськради Ольга Кравчук, її чоловік та брат її чоловіка. Ми не заходили ні на територію, ні всередину закладу. Нас перепинив охоронець і заборонив заходити на територію. Я показав охоронцеві своє посвідчення. Він його забрав і пішов всередину. До нас вийшов власник і, нічого не пояснюючи, почав завдавати ударів, кричати, нецензурно висловлюватися, – розповів Сергій Нікішин.

Він розповів, що спочатку чоловік, який вийшов до них із закладу, вдарив кілька разів Віталія Кравчука та вибив у нього з рук телефон.

- Спочатку він декілька разів ударив Кравчука. Потім побачив, що я знімаю на камеру, почав до мене кричати нецензурно, кулаком вибив камеру, вона впала на землю. Тоді ще ногою копнув її. Потім двоє охоронців попід руки відвели мене до дороги, – розповів Нікішин.

Він розповів, що, коли через деякий час повернувся на місце конфлікту, то відеокамери не знайшов. На землі були тільки дрібні деталі від неї. Також йому не повернули журналістського посвідчення.

За словами Нікішина, вартість розбитої відекамери Panasonic HC-X1000 становить 60 тис. грн. Також до камери була прикріплена радіосистема до мікрофона Sennheiser, вартістю 27 тис. грн.

Чоловіком, який бився та лаявся, виявився власником «Колиби» – 36-річним Іваном Белеем, сином голови Бродівської ОТГ Анатолія Белея. Сергій Нікішин зняв побої. За попереднім висновком експерта, у нього забої м'яких тканин. Також він звернувся із заявою до поліції.

Читайте також
Син мера Бродів напав на місцевого журналіста та розбив камеру Син мера Бродів напав на місцевого журналіста та розбив камеру
Вчора, 24 квітня, у місті Броди на Львівщині стався напад на журналістів місцевого телеканалу.
Катування двох чоловіків на Житомирщині: до справи причетні поліцейські Катування двох чоловіків на Житомирщині: до справи причетні поліцейські
Правоохоронців вимагали у двох чоловіків зізнатись у крадіжці авто. Вони били потерпілих руками й ногами у різні частини, примушували стояти на колінах.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Loading...
Load next