Син мера Бродів напав на місцевого журналіста та розбив камеру

Син мера Бродів напав на місцевого журналіста та розбив камеру
Вчора, 24 квітня, у місті Броди на Львівщині стався напад на журналістів місцевого телеканалу.

Син мера Бродів Анатолія Белея - Іван Белей - напав на місцевого журналіста та розбив камеру.

Про це повідомив кореспондент місцевого видання "Броди онлайн" Сергій Нікішин у Facebook.

- Вчора під час виконання мною моїх службових обов'язків син міського голови Белей Іван Анатолійович зухвало вирвав нашу відеокамеру телеканалу з моїх рук та розбив її, разом з іншими девайсами.

Єдина камера, наш хліб - відібрана і знищена. Камера, яка працювала для громади міста Броди, а не для Белея - знищена, бо були важливі докази. Про це у майбутніх наших сюжетах. Царювати не дамо! - обурюється журналіст.

Нагадаємо, Анатолій Белей став міським головою Бродів у жовтні 2020 року, здобувши 70% голосів на виборах. Згідно із декларацією, він живе лише на зарплату і заробив 569 тисяч 657 гривень. Їздить на автомобілі Lexus 2005 року випуску. Велика частка майна та грошей Белеїв належить його дружині. Згідно із декларацією, у сина жодного майна немає.

Читайте також
Поліція відкрила кримінал на сина мера Бродів, який побив журналіста за зйомку вечірки у ресторані Поліція відкрила кримінал на сина мера Бродів, який побив журналіста за зйомку вечірки у ресторані
У суботу, 24 квітня, близько 22-ї години у ресторані, що розташований в с. Лагодів біля Бродів, виник конфлікт.
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії У Львові на 4 роки засудили чоловіка за напад із мотивів гомофобії
Це останній вирок у справі побиття поета Сергія Савіна та музиканта Максима Верби.
Loading...
Load next