Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО

Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.

Шевченківський районний суд міста Києва сьогодні, 30 квітня змінив запобіжний захід для музиканта та військового Андрія Антоненка. Його зобов’язали носити електронний браслет та перебувати під цілодобовим домашнім арештом, повідомив Сергій Стерненко у своєму Telegram-каналі.

Зокрема й сам активіст Стерненко назвав новину про зміну запобіжного заходу для Антоненка "неймовірною"

Як повідомляє BBC Україна після засідання суду на якому Антоненку обрали новий запобіжний захід, адвокат підозрюваного розповів журналістам, що сподівається на те, що правда у цій справі буде знайдена та й надалі продовжуватиме боротьбу за справедливість.

"У нас дуже гарний настрій. Велика п'ятниця. На щастя, Андрія відпустили, змінили захід на цілодобовий домашній арешт - наступні 17 днів, до наступного судового засідання, він буде вдома з родиною", - розповів після засідання суду адвокат підозрюваного, Дмитро Круговий.

Зазначимо, що військовий та музикант Андрій Антоненко, відомий також під псевдонімом Riffmaster, перебував у СІЗО з 14 грудня 2019 року - це понад 500 днів. Нагадаємо, що Андрія Антоненка разом із військовим медиком Яною Дугарь та волонтеркою Юлією Кузьменко підозрюють у вбивстві журналіста "Української правди" Павла Шеремета, який помер 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва.

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео) Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.
Loading...
Load next