Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом

Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.

Шевченківський районний суд Києва залишив обвинуваченого у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка під цілодобовим домашнім арештом, повідомляє видання "Укрінформ".

Захист Антоненка просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Зокрема згодом головуюча суддя Шевченківського районного суду Києва Оксана Голуб оголосила про те, що клопотання захисника Кругового про зміну запобіжного заходу Антоненку задоволено не буде.

Клопотання захисника... залишити без задоволення. Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає, - зазначила суддя Оксана Голуб.

При цьому сам Антоненко також просив задовольнити клопотання його адвокатів, оскільки наразі перебуваючи під вартою він не може утримувати свою сім'ю. Він пояснив, що його дружина втратила роботу, тому утримування дітей "зараз у нас виходить не кращим чином". Саме тому він просив змінити йому запобіжний захід, щоб він міг відвідувати службу та заробляти гроші на прожиття його сім'ї.

Нагадаємо, що Андрія Антоненка разом із військовим медиком Яною Дугарь та волонтеркою Юлією Кузьменко підозрюють у вбивстві журналіста "Української правди" Павла Шеремета, який помер 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва.

Зокрема наприкінці квітня, через півтора року підозрюваного Антоненка суд відпустив з СІЗО додому під цілодобовий домашній арешт.

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео) Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Loading...
Load next