У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю

У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.

Обох кримінальних авторитетів заарештували у залі суду, учора 21 травня. Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжні заходи двом "злодіям в законі" - 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.  

Про арешт "Умки" та "Лаші Свана" повідомляє пресслужба Національної поліції.

Їм інкримінують встановлення та поширення злочинного впливу у статусі "вора в законі" - ч. 3 ст. 255-1 Кримінального кодексу України, - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема під час обшуків у затриманих правоохоронці виявили дорогі автівки, холодну та вогнепальну зброю з набоями, а також понад 60 коштовних ювелірних виробів. При цьому, 20 травня, оперативники Департаменту стратегічних розслідувань виявили 3,2 млн доларів США злочинного "общака", які згодом вилучили у затриманих "злодіїв в законі".

Відомо, що "Умці" та "Лаші Свану" загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що двоє зловмисників вважалися одними із найвпливовіших "злодіїв у законі" в Україні та контролювали криміналітет одразу в кількох областях – Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та частині Західного регіону.

Читайте також
Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео) Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Loading...
Load next