Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"

Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації, які дислокуються на території східних окупованих територій продовжують й надалі ігнорувати режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських підрозділів Об'єднаних сил. Про це йдеться у ранковому зведенні Операція об'єднаних сил, яке було опубліковане у мережі Facebook.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь, - йдеться у повідомленні ООС.

Зокрема проросійські бойовики тричі відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів поблизу населеного пункту Новгородське. Також обстріли із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відбувались поблизу Катеринівки. Неподалік Пісків противник у напрямку позицій українських захисників вів вогонь зі стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 2 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано, - зазначають у пресслужбі Операції об'єднаних сил. 

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next