Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині

Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.

На тілі чоловіка, якого знайшли у канаві поблизу сміттєзвалища в Очакові, виявили численні порізи на шиї та руках. Згідно з попередньою інформацією слідства чоловік скоїв самогубство, повідомляє пресслужба поліції.

"На померлому був одяг захисного кольору, схожий на форменний", – зазначено в повідомленні.

На місці події правоохоронця вдалось віднайти також ніж та пістолет, які були одразу направлені на відповідну експертизу. Зокрема мертвий чоловік мав при собі записку на якій було зазначено: "Кожному по заслугах його"

Особу чоловіка вдалось встановити – ним виявився 26-річний місцевий військовослужбовець, якого підозрювали в замаху на вбивство іншого військового. Зранку 23 квітня останній отримав вогнепальне поранення в голову біля свого будинку в Очакові.

Наразі за фактом смерті розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство. Правоохоронці також з’ясовують усі обставини події.  

Читайте також
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next