"Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+)

"Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+)
Київському водію вдалось на камеру зафіксували, як поліцейські спілкуються із порушниками. Правоохоронці використовуючи нецензурну лайку погрожували водієві витягнути його "за вуха" з авто.

На відео, що з’явилося на сторінці "Киев Сити" у Facebook, зафіксована розмова двох київських патрульних із водієм автівки. Патрульні намагались "видерти" документи із рук водія, однак той не захотів їх віддавати на, що у відповідь почув погрози та лайливі слова. Згодом патрульні насильно витягнули водія з автівки та обшукали. 

"Зараз вилетиш на х*й з цієї машини, бл**ь. Документи давай. Трошки путаєш щось? Я тебе зараз за вуха витягну", - сказав один із поліцейських.

У коментарях під відео користувачі соціальної мережі висловили своє обурення щодо такої поведінки київських патрульних:

  • "Свавілля та вседозволеність. Вчіть правилам поводження таких поліцейських, кого набираєте на службу. Вчіть вітатись, представлятись...Стидоба";
  • "Це так може наша українська поліція";
  • "Страшно їздити, не знаєш, що в цієї гопоти в голові. Оце реформи???".
Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next