Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео)

Погоня зі стріляниною: у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора" (відео)
Затриманий водій виявився п'яним - у його крові "Драгер" виявив 2,5 проміле вмісту алкоголю. Також з'ясувалося, що раніше "мажора" вже притягували до кримінальної відповідальності за статтею 129 ККУ - погроза вбивством.

У Вишгороді, що на Київщині п'яний "мажор" влаштував погоню з поліцією, а потім відкрив вогонь по правоохоронцях. Поліцейські затримали 33-річного водія "Audi", який напідпитку хаотично кермував автівкою, однак під час затримання він встиг випустити з травматичного пістолета 8 куль у службове авто. Затримати неадекватного водія вдалось лише через 40 хвилин після погоні, повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

Під час патрулювання міста Вишгород працівники групи реагування патрульної поліції Вишгородського районного управління поліції зупинили автомобіль "Audi", водій якого хаотично рухався дорогою.  

У відповідь чоловік дістав зброю та почав направляти її у бік поліцейських, після чого в‘їхав у шлагбаум і спробував втекти, - йдеться у повідомленні поліції.

П'яний водій застосував проти поліцейських зброю і створив низку аварійних ситуацій. Затримати його вдалось аж у Печерському районі столиці, а згодом виявилось, що рівень алкоголю у крові затриманого становив 2,5 проміле - це підтвердили покази драгера.

Раніше чоловік притягувався до відповідальності за статтею 129 - погроза вбивством ККУ.  Окрім цього виявилось, що 33-річний водій престижної іномарки є членом громадського формування з охорони громадського порядку.

Автомобіль вилучено та доставлено на спеціально відведений майданчик тимчасового затримання транспортних засобів. 

Поліція затримала 33-річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, - наголосили у поліції.

Тепер його затримали за статтею 348 Кримінального кодексу України- посягання на життя працівника правоохоронного органу. Затриманому "мажору" загрожує до 15 років в'язниці, або довічне ув'язнення.

 

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Loading...
Load next