У центрі Києва водій авто "Lexus" поранив ножем водія евакуатора (відео)

У центрі Києва водій авто "Lexus" поранив ножем водія евакуатора (відео)
На вулиці Шота Руставелі у Києві водій "Lexus" поранив ножем водія евакуатора. На місці інциденту медики надали допомогу пораненому водію, а поліцейські тим часом розшукують зловмисника.

У центрі Києва власник автомобіля марки "Lexus" поранив ножем водія евакуатора, який ймовірно, намагався забрати легковик порушника на штрафмайданчик, повідомляє пресслужба поліції у Київській області.

До поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на вулиці Шота Руставелі на столичному Печерську. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група та медики.

За попередньою інформацією, між водіями евакуатора та автомобіля "Лексус" виник конфлікт, у результаті якого водій іномарки наніс ножове поранення опоненту та поїхав з місця події, – повідомляють у поліції.

Відомо, що після конфлікту водій "Lexus" втік з місця злочину, наразі зловмисника розшукує поліція для встановлення всіх обставин інциденту. Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції.

Зокрема у Telegram-каналі "Новина" було опубліковане відео очевидців, яким вдалось зафіксувати деталі інциденту. 

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео) Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео)
Перший помічник Володимира Зеленського - Сергій Шефір живий. Він перебуває у нормальному стані, оскільки кулі його не зачепили, однак внаслідок стрілянини постраждав водій автівки.
"Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+) "Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+)
Київському водію вдалось на камеру зафіксували, як поліцейські спілкуються із порушниками. Правоохоронці використовуючи нецензурну лайку погрожували водієві витягнути його "за вуха" з авто.
Loading...
Load next