Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)

Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)
Харківська поліція затримала 60-річного чоловіка, який ще у квітні зґвалтував немовнолітню дівчину, їй всьо лише 13 років. Педофіл скористався відсутністю батьків дівчини вдома та увірвався до неї.

 

 
 
 

За даними правоохоронців, 60-річний зловмисник жив в одному будинку із 13-річною дівчинкою. Коли батьків не було вдома, він прийшов до неї додому та вчинив злочин, повідомляє пресслужба Департаменту карного розшуку у Telegram.

”Скориставшись відсутністю дома інших дорослих та безпорадним станом дівчинки, реалізував свої мерзенні бажання. Коли ж дізнався, що про вчинене ним стало відомо матері потерпілої, яка звернулася до правоохоронців - почав переховуватися”, - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронні органи не повідомили, як кваліфікуватимуть цей випадок насилля над мюнеповнолітньою дитиною. Ймовірно, що чоловікові оголосять підозру у порушенні статті про зґвалтування особи, яка не досягла 14 років, за це зловмиснику може загрожувати від 10 до 15 років в'язниці.

Відомо лише те, що харківського педофіла вдалось затримати ще 6 травня, він намагався переховуватись від поліції - та це було безрезультатно. 

Читайте також
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео) Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео)
В Одеській області поліція затримала за підозрою у зґвалтування восьмирічної дівчинки неодноразово судимого безхатченка.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next