Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото)

Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото)
На Миколаївщині поліція розшукувала трирічного хлопчика, батьки якого заявили про зникнення дитини, однак виявилося, що малюк не покидав дому, а всього лише заснув у шафі.

Батьки думали, що хлопчик пішов з дому, однак той заховався у шафі та заснув у ній. Про випадок із "зникненням" малюка повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Учора, 16 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 15:00 пішов з дому та не повернувся трирічний хлопчик.

"На пошуки трирічного хлопчика по тривозі був піднятий особовий склад миколаївської поліції, дитину знайшли - спав вдома у шафі", - йдеться у повідомленні поліції.

Виявилось, що дитина не покидала домівку, а, втомившись, 3-річний хлопчик заснув у шафі в одній із кімнат будинку, і не чув як його шукали батьки. Внаслідок цього у поліції наголосили:

"Шановні батьки! Будьте пильними до своїх дітей, завжди тримайте їх у полі зору, особливо малолітніх, спілкуйтесь із ними і пояснюйте їм правила безпечної поведінки", - заявляють поліцейські.

У разі зникнення ваших близьких або рідних — негайно повідомляйте на гарячу лінію 102!

Читайте також
Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото) Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото)
У місті Покрові Дніпропетровської області поліцейські та місцеві жителі розшукують 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича, який зник ще 2 червня.
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото) На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото)
Між підозрюваним та матір'ю хлопчика напередодні виник конфлікт. Чоловік вирішив помститись жінці та вбив її 8-річну дитину, тіло якої згодом сховав у каналізаційному колекторі.
Loading...
Load next