Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео)

Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео)
В Одеській області поліція затримала за підозрою у зґвалтування восьмирічної дівчинки неодноразово судимого безхатченка.

Зловмисник пристав з розмовою до 8-річної дитини, коли та каталася по вулиці біля дому на велосипеді. Заговоривши дівчинку, він непомітно завів її до закинутої будівлі, де і вчинив з нею насильницькі дії сексуального характеру, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

Потерпіла одразу розповіла все рідним та поліції, детально описавши зловмисника, що дало змогу швидко встановити його особу та місце знаходження, - зазначають у поліції.

Зокрема декілька годин правоохоронці "прочісували" вулиці та закинуті будівлі, в одній з них й затримали 31-річного гвалтівника 8-річної дівчинки. Відомо, що чоловік веде жебрацький спосіб життя і має не одну судимість за майнові та наркозлочини. Його підозрюють у зґвалтуванні малолітньої, за це йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років

Водночас у соціальних мережах з'явилося повідомлення про те, що зґвалтування сталося в с. Троїцьке на вул. Дністровській, 1, а підозрюваний нібито є жителем іншого населеного пункту області - міста Кілія.


 

Читайте також
Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото) Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)
Харківська поліція затримала 60-річного чоловіка, який ще у квітні зґвалтував немовнолітню дівчину, їй всьо лише 13 років. Педофіл скористався відсутністю батьків дівчини вдома та увірвався до неї.
На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео) На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео)
Поліцейські Одеської області викрили подружжя “педагогів”, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей, вчиняли над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" з малечою насильники знімали на мобільний телефон.
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
Loading...
Load next